Verdergaan naar hoofdinhoud

nieuws

Zoeken
nieuws
 
Informatiebijeenkomst pleegzorg op 29 mei 29-5-2018

Op 29 mei organiseert SDW een informatiebijeenkomst over pleegzorg. Deze bijeenkomst begint om 20.00 uur en vindt plaats in kantoor de Douanier, Kade 3A in Roosendaal. De avond is bedoeld voor mensen die interesse hebben om pleegouder te worden.

Pleegzorg bij SDW
De meeste pleeggezinnen bij SDW zorgen ervoor dat de biologische ouders en het kindje een ‘adempauze’ in kunnen lassen, doordat het kind bijvoorbeeld een weekend per maand bij het pleeggezin gaat logeren. Zo kan uithuisplaatsing meestal worden voorkomen. Soms is het echter nodig dat een kind voor langere tijd in een pleeggezin geplaatst wordt en daar opgroeit.

Groeiende vraag
Voor beide vormen van pleegzorg -deeltijdpleegzorg en de opvoedingsvariant- zien we de vraag groeien. Daarom zoekt SDW pleegouders. Zodat ieder kind in een pleeggezin komt dat bij hem of haar past en waar het zichzelf kan zijn.

Interesse?
Op onze website
www.sdw.nl/pleegzorg vind je meer informatie over hoe je pleegouder kunt worden. Heb je interesse om op 29 mei de informatiebijeenkomst bij te wonen? Wil je het ons dan even laten weten via een e-mail naar pleegzorg@sdwzorg.nl Uiteraard kun je ons ook altijd benaderen als je vragen hebt.


Terug