Verdergaan naar hoofdinhoud

hartverwarmers

Zoeken
hartverwarmers

 Word hartverwarmer

Hartverwarmers zijn mensen die SDW een warm hart toedragen en ons willen steunen om meer mogelijk te maken voor onze cliënten, mensen met een verstandelijke beperking. Samen met vele vrijwilligers zetten wij ons dagelijks in voor de zorg aan onze cliënten. Dat doen we met hart en ziel. Toch lopen ook wij tegen onze beperkingen aan, financiële beperkingen wel te verstaan. Met gerichte acties en uw steun proberen wij kleine en soms ook grotere wensen van onze cliënten financieel haalbaar te maken. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van een duofiets, aangepast speelgoed, een dagje uit, de installatie van een therapiebad of de aanleg van een tuin. Helpt u ons mee? Wordt u onze hartverwarmer?

100%
Iedere gift gaat voor honderd procent naar de doelgroep.

Gedragscode
SDW onderschrijft de gedragscode voor Fondsenwerving en Sponsoring, zoals die is opgesteld door Instituut Fondsenwerving.

Belastingvoordeel
SDW heeft de status van ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). SDW hoeft geen schenk- of erfbelasting te betalen, waardoor uw gift volledig aan ons ten goede komt. Ook u komt mogelijk (afhankelijk van uw persoonlijke situatie) in aanmerking voor belastingvoordelen. Een periodieke gift aan een ANBI is altijd aftrekbaar. (Zie voor meer informatie www.belastingdienst.nl).