Verdergaan naar hoofdinhoud

ik wil werken & leren

Zoeken
ik wil werken & leren

 werken & leren

SDW is een organisatie die zich kenmerkt door haar openheid, informele sfeer en betrouwbaarheid. Als organisatie vinden wij het belangrijk om een balans te vinden tussen werk en privé. Dit doen wij onder andere door een zo goed mogelijke match te bewerkstelligen tussen werk en de medewerker.

Wij kijken in eerste instantie naar de mensen zelf en hun talenten en mogelijkheden. Wij houden hierbij zoveel mogelijk rekening met specifieke omstandigheden en wensen in de verschillende fasen van zijn of haar leven en loopbaan.

Passie voor het vak
Bij SDW werken enthousiaste, betrokken en professionele medewerkers met passie voor het vak. Vanuit hun gevoel en op een respectvolle manier begeleiden en ondersteunen zij dag en nacht cliënten. Medewerkers kiezen bewust voor SDW.

Werken en leren een beleving
Werken bij SDW is leerzaam. Ons aanbod is divers. Wij richten ons op mensen met een verstandelijke beperking in de volle breedte en van jong tot oud. Van ondersteuning thuis tot dagbesteding en wonen. Dit betekent dat medewerkers bij SDW een keuze hebben uit vele mogelijkheden om verschillende ervaringen op te doen dan wel uit te breiden. Wij bieden interne doorgroeimogelijkheden en besteden veel aandacht aan persoonlijke loopbaanontwikkeling door onder andere opleidingen.

Wat biedt SDW de medewerker?
SDW biedt meer dan alleen een baan en salaris. Wij vinden namelijk een goede sfeer, leuke collega's, een juiste werkplek en een goede balans tussen werk en privé net zo belangrijk.

  • Wilt u meer informatie over de CAO Gehandicaptenzorg? Klik hier.

 Contact