Opkomen voor jezelf

Waar ben je goed in? Wat zijn jouw talenten? En hoe kun je beter voor jezelf opkomen? Dat zijn vragen waar we in de training ‘Zeg nou zelf!’ mee aan de slag gaan. 

Deze training is speciaal gemaakt voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Je leert jezelf beter kennen. En je leert voor jezelf opkomen. Ook leer je hoe je jouw talenten en ervaringen in kunt zetten om andere mensen te helpen. 

“De training is heel leerzaam. Je leert vooral veel over jezelf. Het mooiste vind ik het leren grenzen aangeven. Dit is voor mij heel moeilijk in het dagelijkse leven. Je bent niet alleen aardig als je altijd JA zegt. NEE is ook prima!”
Agnes

 

Handige informatie

De training bestaat uit 10 lesdagen. Je krijgt les in een klein groepje van ongeveer 8 tot 12  deelnemers. In oktober 2019 starten we met een nieuwe training. De lessen zijn op een vrijdag en duren van half 10 tot half 4. De lessen worden gegeven op het Kellebeekcollege in Roosendaal.

Interesse?

Heb je interesse om mee te doen met de training? Schrijf je in via het formulier onderaan de pagina. Heb je vragen, dan kun je die ook stellen via dit formulier.

Contact cliënttraining