15 jaar ondersteuning aan ouders met (licht) verstandelijke beperking

SDW’s team Ouder met Kind (OMK) bestaat dit jaar 15 jaar! Dat gaan we dit jaar vieren. Met cliënten en teamleden, maar ook met samenwerkingspartners, relaties en professionals uit het veld. Voor dat laatste organiseren we op 20 mei een symposium in schouwburg de Kring in Roosendaal.

De afgelopen 15 jaar heeft SDW veel kennis en expertise opgebouwd in de ondersteuning van (aanstaande) ouders met een (licht) verstandelijke beperking en hun kinderen. Deze kwetsbare gezinnen hebben begeleiding nodig om Goed Genoeg Ouderschap vorm te kunnen geven. Tijdens dit symposium delen we graag onze kennis.

Programma

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en is het programma al voor een groot deel rond. Naast een pakkende introductie zijn bekende sprekers gestrikt, namelijk Stine Jensen, Giel Vaessen en ‘onze eigen’ Cokkie Nelen. Verder kunnen deelnemers twee verschillende workshops bijwonen met thema’s zoals communiceren met lvb-ouders, gedeeld opvoederschap, hechting en samenwerken in de keten. 
 
Cliënten van OMK hebben een prominente rol bij de organisatie van het symposium. Zij helpen op verschillende manieren mee, zowel bij de voorbereidingen als op de dag zelf. Op www.sdw.nl/symposium2019 lees je meer over het programma en de workshops. 

Tickets

Professionals kunnen zich vanaf half januari via de website van de Kring inschrijven voor het symposium: ​bit.ly/SymposiumSDW​. Kosten hiervoor zijn € 50,- 
 

Liever iemand persoonlijk spreken? Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.