Bewoners betrekken nieuwe woonlocatie Zuiderdreef

De verhuizing zit erop! Alle bewoners van de gloednieuwe woonlocatie Zuiderdreef in Bergen op Zoom zijn verhuisd naar hun nieuwe woning. 

Al maanden keken de bewoners én medewerkers uit naar deze verhuizing. De gezinnen die ondersteund worden door het team Ouder met Kind waren hen al voorgegaan. Deze week zijn alle bewoners in de drie groepswoningen en zestien appartementen getrokken. Het was een hele operatie, verdeeld over vier dagen, die heel goed is verlopen.

Op de laatste verhuisdag waren de bewoners van SDW woonlocatie Belvedère aan de beurt. De verhuizing betekende voor bewoners niet alleen afscheid nemen van hun vertrouwde woning, maar ook van de buurt. De bewoners van Belvedère hadden daarom een prachtige afscheidskaart gemaakt die ze zelf uitdeelden aan de buren.

118766059_198987718351755_7485547924992033881_n.jpg

De (in)spannende verhuisweek sluiten bewoners en medewerkers op 6 september af met een klein feestje (waarbij natuurlijk de coronarichtlijnen in acht worden gehouden). We wensen iedereen veel woon- en werkplezier op deze nieuwe woonlocatie!

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.