Brede Voorziening de Markiezaten viert feest!

Onderwijscomplex de Markiezaten, gevestigd aan de Zuiderdreef  in Bergen op Zoom, bestaat deze maand 10 jaar! En dat werd op 30 september gevierd. Speciaal voor deze gelegenheid werd het gebouw feestelijk versierd. En alle kinderen, leerkrachten en begeleiders werden getrakteerd op gebakjes van de plaatselijke bakker. 

Unitmanager Ingrid Machielse van SDW KinderDagCentrum vertelt dat zij met haar collega leidinggevenden van de andere onderwijs-, kinderopvang en zorgvormen die in de brede voorziening gehuisvest zijn dit jubileum niet ongemerkt voorbij wilden laten gaan. "Onderwijs, kinderopvang en zorg weten elkaar al 10 jaar goed te vinden binnen deze voorziening en dat willen we vieren", geeft zij aan. Jankees Dekker, directeur van basisschool Octopus vult aan: "Een mooi moment om even stil te staan bij wat we samen al bereikt hebben. En daar hoort natuurlijk een klein feestje bij." 

In Brede Voorziening De Markiezaten zijn naast SDW KinderDagCentrum, ook basisschool Octopus, VSO (voortgezet speciaal onderwijs) de Kameleon, Kinderdagcentrum de Kleine Markies en sinds 2019 de MBO-opleiding tot onderwijsassistent/pedagogisch werker van Scalda te vinden. Alle partners werken daarbij samen vanuit een gemeenschappelijke visie. 

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.