Connexxion nieuwe vervoerder voor groepsvervoer SDW

SDW heeft een nieuw contract afgesloten voor het collectief vervoer (groepsvervoer naar en van dagbesteding en kinderdagcentrum) met vervoerder Connexxion. Vanaf 3 januari gaat Connexxion het groepsvervoer verzorgen. 

De chauffeurs van de taxibusjes blijven dezelfde chauffeurs. De routes zouden ook hetzelfde blijven, alleen hebben we vanaf 1 januari te maken met landelijk aangescherpte coronamaatregelen in het groepsvervoer. Dat betekent dat er minder mensen in een busje kunnen. Daarom heeft Connexxion toch een nieuwe planning moeten maken.

Vervoersportaal

Zodra deze planning rond is, kun je die zien in het vervoersportaal van Connexxion. Alle cliënten die van het groepsvervoer gebruik maken en/of hun cliëntvertegenwoordigers hebben toegang tot hun eigen vervoersportaal. De informatie hoe je dit portaal moet gebruiken, krijg je van Connexxion op het door jouw opgegeven e-mailadres. Heb je de brief met de te controleren gegevens nog niet ingeleverd? Doe dit dan alsnog zo snel mogelijk bij de begeleiding van de dagbestedingslocatie. 

Uitleg vervoersportaal

Om je zo goed mogelijk te helpen bij het gebruik van het nieuwe vervoersportaal hebben we uitlegmomenten gepland. Hierbij is Connexxion ook aanwezig. Deze momenten zijn online. Je kunt je hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen aan vervoer@sdwzorg.nl. Geef in die e-mail aan op welk moment je aan wilt sluiten. We sturen je dan een link voor het betreffende uitlegmoment. Je kunt kiezen uit de volgende momenten:

  • 4 januari; van 13:00 tot 16:00 uur
  • 10 januari; van 14:00 tot 16:00 uur 
  • 10 januari; van 18:30 tot 20:00 uur    

Brochure

Meer informatie over afspraken en regels in het groepsvervoer vind je in onze brochure groepsvervoer

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.