Copy Copy is verhuisd naar Halsteren

Copy Copy is verhuisd naar het gebouw van de Colweghe in Halsteren. De ruimte van Copy Copy in Bergen op Zoom was aan een renovatie toe en voldeed niet meer aan de eisen die SDW aan een dagbestedingslocatie stelt. Na de verbouwing van de Colweghe was daar ruimte genoeg om deze bijzondere kopieer- en meerwinkel te herbergen. 

Een win-winsituatie, omdat nu de creativiteit van beide locaties mooi gebundeld kan worden op één plek. “De verhuizing was door het team goed voorbereid en is soepel verlopen”, aldus unitmanager Liesbeth van Elzakker. “Natuurlijk is het voor medewerkers (cliënten) en begeleiders even anders na zoveel jaar in het centrum van Bergen op Zoom gezeten te hebben. Maar ik ben ervan overtuigd dat iedereen snel gewend is.”

Voor je print- en kopieeropdrachten staat Copy Copy nu alweer voor je klaar. Ook is de kopieer- en meerwinkel Copy Copy je adres voor het drukken op textiel en servies en voor originele traktaties. Je bent van harte welkom om je wensen samen door te nemen. 

Officieel openingsfeestje voor genodigden

Eind november vindt voor genodigden de officiële heropening plaats van de vernieuwde Colweghe, waar Copy Copy nu dus ook onderdeel van uit maakt. Natuurlijk ben je altijd welkom om bij de kopieer- en meerwinkel Copy Copy een kijkje te komen nemen. Wellicht na een heerlijke lunch of koffie met zelfgemaakte taart in de lunchroom? 

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.