De Colweghe na grote verbouwing weer open

De lunchroom en ateliers op de Colweghe in Halsteren zijn weer open, voor medewerkers (cliënten) én klanten. Het pand werd de afgelopen maanden flink verbouwd. Het resultaat is een open en moderner gebouw.

“We zijn trots op het resultaat. Zowel voor cliënten als begeleiders is het een prettigere omgeving geworden om in te werken”, zegt unitmanager Liesbeth van Elzakker.

Afgelopen maandag 15 augustus was het de eer aan de medewerkers en begeleiders om het verbouwde pand als eerste te bewonderen. Tijdens een gezellig feestje en rondleiding door het gebouw kon alvast gewend worden aan de nieuwe omgeving. "De reacties waren erg positief. Iedereen heeft veel zin om hier weer aan de slag te gaan."

  

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.

Opening Colweghe voor cliënten