Documentaire 'Wat kan je wel!?'

Vanaf 10 december wordt op Omroep Brabant de documentairereeks ‘Wat kan je wel!?’ uitgezonden. Een bijzondere samenwerking tussen SDW en Omroep Brabant, waarbij Omroep Brabant zeven van onze cliënten heeft gevolgd tijdens een belangrijk moment in hun leven. De reeks bestaat uit acht afleveringen en is te zien op Omroep Brabant.

De unieke documentaire geeft een uniek inkijkje in het leven van zeven cliënten en richt zich hierbij niet op de beperkingen van cliënten, maar juist op wat ze wél kunnen. Mensen die durven dromen. Van een nieuw huis, een baan of een groot optreden. SDW helpt ze hierbij, want met veel moed en een beetje hulp kan je ver komen!

Na een zorgvuldige casting is er een selectie gemaakt van zeven hoofdpersonen, ieder met hun eigen verhaal, beperking en ontwikkeling.

De reeks bestaat uit acht afleveringen. Ze worden vanaf 10 december (met uitzondering van de kerstvakantie) iedere donderdagavond om 17.50 uur uitgezonden op Omroep Brabant. De afleveringen worden daarna gedurende de week ieder uur herhaald.

Meer achtergrondinformatie over de serie en de hoofdrolspelers is te vinden op www.sdw.nl/watkanjewel

.

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.