Documentaire ‘Wat kan je wel!?’ trots op nominatie NL Awards

De documentaire ‘Wat kan je wel!?’ maakte kans op een NL Award voor beste videoproductie. Donderdagavond 27 mei was de uitreiking. De grote prijs hebben we net niet gewonnen, maar op de nominatie zijn we net zo trots.

Onze bestuurder Ingrid van Huijkelom is erg trots op de nominatie “Wij zijn natuurlijk erg trots op deze nominatie, maar nog veel trotser zijn wij op Alex, Co, George, Gert Willem, Mila, Monique, Nelly en hun begeleiders voor het delen van hun bijzondere verhalen. Helaas hebben we de award niet gewonnen, maar we zijn al ontzettend trots dat we als kanshebber hebben mogen meedingen naar deze fantastische prijs”. 

De NL Awards zijn de jaarlijkse onderscheidingen voor de beste producties van de regionale omroepen. ‘Wat kan je wel?!’ is hiervoor ingezonden door Omroep Brabant. De online uitreiking vond donderdagavond (27 mei) plaats. De jury, onder leiding van Dionne Stax, zei over de serie: "Ontwapenend. Je gaat van de mensen houden”.  

In de achtdelige serie volgt Omroep Brabant zeven van onze cliënten tijdens een belangrijk moment in hun leven. Ze richten zich hierbij niet op de beperkingen van onze cliënten, maar juist op wat ze wél kunnen. Alle afleveringen en meer informatie over de serie zijn te vinden op www.sdw.nl/watkanjewel

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.