Ervaringsdeskundigen SDW aanwezig bij lancering nieuwe module Steffie

Vandaag werd in het veiligheidseducatiecentrum Risk Factory in Geertruidenberg de nieuwe Steffie-module gelanceerd over 112 bellen. Ervaringsdeskundigen van SDW’s Bureau MET! waren hierbij aanwezig. Zij hebben de module vooraf ook getest en beoordeeld.

Steffie legt moeilijke dingen op een makkelijke manier uit. De nieuwe module over 112 bellen geeft eenvoudig uitleg over het alarmnummer en wat je moet doen tijdens noodsituaties. De module over 112 bellen is toegevoegd aan Steffies website over brand: Brandweer.Steffie.nl

Lanceren en oefenen

Na een praatje en een gezamenlijke druk op de knop werd vanochtend de module 112 bellen officieel gelanceerd. Met z’n allen werd de Steffie-module bekeken en er werd geoefend. Anthony: “Ik moest een rollenspel doen: ik heb 112 gebeld over een inbraak. Ik vond dit leuk, maar ook wel spannend. De uitleg van Steffie vond ik super goed. Ik begreep het allemaal!”

Kevin: “Door Steffie begrijp ik nu wanneer ik 112 moet bellen en wanneer het 0900-nummer. Ik kan het iedereen aanraden om op Steffie.nl te kijken! Niet alleen voor 112 bellen, maar ook voor andere moeilijke onderwerpen die Steffie uitlegt.” 

Pers

Ook werden ervaringsdeskundigen geïnterviewd door:
•    Steffie 
•    NOS radio 1 (luister hier; het item start op 2:38:57) 
•    Hart van Nederland (uitzending 15 april op SBS6 om 17.15 uur e/o 22.45 uur). 

MicrosoftTeams-image (18).png   

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.