Informatiebijeenkomst over opleiding tot ervaringsdeskundige

Voor cliënten die belangstelling hebben in de opleiding tot ervaringsdeskundige aan de Fontys hogeschool in Eindhoven, organiseren SDW en S&L Zorg een informatiebijeenkomst op dinsdag 21 augustus. De bijeenkomst is op het SDW kantoor, Bovendonk 9 in Roosendaal en duurt van 19.00 tot 21.00 uur.

Wil jij leren welke ervaringen voor jou belangrijk zijn en om deze te delen met anderen? Dan is de opleiding ‘Ik deel mijn ervaring’ misschien iets voor jou. Deze opleiding tot ervaringsdeskundige is bedoeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking. De opleiding volg je aan Fontys Hogeschool in Eindhoven en start in het schooljaar 2019. SDW biedt 2 cliënten de kans om deze opleiding te gaan volgen.

Tijdens de informatieavond op 21 augustus vertellen we wat de opleiding inhoudt, wat je gaat leren, wat er verwacht wordt en hoe het werkt. De afgestudeerde ervaringsdeskundigen vertellen hun ervaringen. Heb je vragen dan kan je dit op deze avond stellen.

Tip: kom met iemand uit je netwerk of met je begeleider naar de informatieavond.

Je kunt je aanmelden voor de avond door een e-mail te sturen naar ramon.van.amerongen@sdwzorg.nl. Meer informatie over de opleiding vind je op deze pagina.

 

Liever iemand persoonlijk spreken? Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.