Ingrid van Huijkelom gestart als nieuwe bestuurder van SDW 

Woensdag 1 juli is Ingrid van Huijkelom gestart als bestuurder bij SDW.

Vandaag (donderdag 2 juli) heette René Mol, voorzitter Raad van Toezicht (RvT), haar van harte welkom bij SDW. Ingrid zal de komende periode kennismaken met clienten, medewerkers, vrijwilligers en met onze samenwerkingspartners. 

Ingrid: "Ik heb een warm welkom gekregen bij SDW. Dit gevoel had ik ook al tijdens mijn sollicitatiegesprekken. Dat is een van de redenen dat ik voor SDW heb gekozen. Maar ook de betrokkenheid, de passie en gedrevenheid van de medewerkers. Dat zie ik tijdens deze eerste dagen al terug. En dat past bij mij, want zo ben ik zelf ook. Mooi ook om te zien hoe onze clienten en/of hun familieleden samen met ons de zorg durven delen. Dat is heel waardevol. Want dat betekent dat ze onze medewerkers (en de organisatie) vertrouwen. Ik kijk er naar uit om verder kennis te maken met SDW."

Ook voor René Mol was het een feestelijk moment. René is namelijk per 1 juli gestart als de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van SDW. Op 25 juni heeft de voormalig voorzitter, Guido van den Bogaert, na 8 jaar afscheid genomen van SDW. We bedanken Guido van den Bogaert voor zijn grote betrokkenheid en inzet bij SDW. René bedankte namens de Raad van Toezicht ook de leden van het Management Team, die de afgelopen maanden de taken van de bestuurder hebben waargenomen.

We wensen Ingrid veel succes en plezier in haar nieuwe functie.

Liever iemand persoonlijk spreken? Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.