Kinderdagcentum ‘Willemijntje’ bestaat 50 jaar en viert dit met een drukbezochte open dag!  

Kinderdagcentrum 'Willemijntje' in Roosendaal bestaat dit jaar 50 jaar! Dit vierde zij afgelopen zaterdag, 25 juni, met (oud-)cliënten, (oud-)medewerkers én hun netwerk tijdens een feestelijke Open Dag. 

De Open Dag was voor iedereen die het Willemijntje de afgelopen 50 jaar bezocht heeft: cliënten, ouders, medewerkers en netwerk. Tijdens deze dag stond de deur open voor alle belangstellenden! Er vonden verschillende feestelijke activiteiten plaats, zoals een optreden van Cowboy Billie Boem. De gymzaal van het Willemijntje was ingericht als museum en nam je mee door de geschiedenis van het KDC. 

Om 14.00 uur vond er een officieel moment plaats, waarbij een door de kinderen gemaakt schilderij werd onthuld door onze bestuurder Ingrid van Huijkelom en Klaar Koenraad, Wethouder van de gemeente Roosendaal. Ingrid vertelt ‘Fantastisch dat we het 50 jarig jubileum op zo'n feestelijke wijze samen hebben kunnen vieren'. Ook de aanwezige bezoekers hebben genoten ‘Het gebouw is nog steeds hetzelfde en wat leuk om de SDW medewerkers weer terug te zien die vroeger zo goed voor mijn kind gezorgd hebben’.  

Voorafgaand aan de Open Dag organiseerde het Willemijntje een feestweek voor alle kinderen die nu op het kinderdagcentrum verblijven.  

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.