Kwaliteitsverslag SDW 2020: officiële versie in vereenvoudigde taal

Het kwaliteitsverslag over 2020 is afgerond en te lezen op www.sdw.nl/publicaties. Bijzonder dit jaar is dat we geen afzonderlijke vereenvoudigde cliëntversie hebben gemaakt, maar dat het hele verslag geschreven is in eenvoudige zinnen. Hierdoor is het ook voor een deel van de cliënten van SDW begrijpelijk.

Kwaliteitskader

Dit Kwaliteitsverslag is ingedeeld op de thema’s uit het Kwaliteitskader Gehandicaptenzorg. Het verslag geeft een goed beeld over de verschillende onderwerpen van kwaliteit en hoe we als SDW daar in 2020 mee zijn omgegaan. Het was een bijzonder jaar, waarin corona zeer bepalend was. Door corona moesten we bijstellen, schakelen, beslissingen nemen die moeilijk waren, maar we hebben ook veel geleerd en creativiteit getoond als organisatie.

Leren van 2020

We maken het verslag vooral omdat we met deze terugblik kunnen leren van wat we gedaan hebben. Wat ging goed? Wat kon beter? Daar hebben we tijdens het intern beraad en de externe visitatie met een brede groep betrokkenen en andere organisaties over gesproken. Ook die uitkomsten vind je terug in het verslag. Verder vind je naast de 'feiten' en cijfers ook korte interviews bij de verschillende thema's. Dit zijn ervaringen die ons vertellen wat we goed doen, maar ook waar we nog kunnen verbeteren.

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.