Lars gaat van dagbesteding naar regulier werk

Lars had op zijn dagbesteding de Tuingroep al enkele keren aangegeven dat hij graag een betaalde baan zou willen. Op 17 mei tekende hij zijn eerste werkcontract bij Van Terheijden Riooltechniek in Bergen op Zoom. Lars: "Ik wil mensen met een verstandelijke beperking laten zien dat als ze iets willen, ze het ook kunnen waarmaken!"

Dagbesteding de Tuingroep waar Lars 2,5 jaar werkt, zocht contact met Terheijden Riooltechniek in Bergen op Zoom nadat Lars had aangegeven daar wel te willen werken. Het bedrijf stond hiervoor open en Lars is gelijk begonnen met een dag in de week stage lopen. Gedurende enkele maanden liep dat op naar vier dagen in de week. Na regelmatige evaluaties, die zeer positief waren voor Lars, mocht Lars zijn eerste werkcontract tekenen.

Ook de begeleiding van woonlocatie de Beeklaan is trots op bewoner Lars: "Dit was een van zijn grote dromen en die heeft hij helemaal zelf waar kunnen maken. Met zijn goede motivatie en doorzettingsvermogen heeft hij dit mooi bereikt. Wij wensen Lars heel veel plezierige en gezellige werkjaren toe!"

Liever iemand persoonlijk spreken? Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.