Mediateam SDW genomineerd voor Special Media Awards 2023

Het Mediateam van SDW is genomineerd voor de Special Media Awards 2023. En daar zijn we natuurlijk trots op! De Special Media Awards worden ieder jaar uitgereikt aan mediamakers met een verstandelijke beperking. 

Het SDW Mediateam is genomineerd in de categorie ‘Multimedia en Redactie’. Hiervoor hebben zij de video voor ‘SDWerkt’ ingezonden (sdw.nl/werkgebied/sdwerkt) waarin de serviceteams van SDW zichzelf voorstellen. Een vakjury beoordeelt de bijdragen. Op woensdag 8 november maken zij de winnaars bekend vanuit Beeld & Geluid in Hilversum. Irene Moors en Kevin van den Berg presenteren deze uitreiking. Cliënten en medewerkers van SDW zijn hierbij aanwezig. De feestelijke uitreiking is live te volgen via YouTube. Meer informatie is te vinden op www.special-media-awards.nl
 
Het Mediateam bestaat uit cliënten, ondersteund door medewerkers van SDW, die zich bezighouden met het maken van professionele video’s. Samen zorgen zij voor het script, de opnames en de montage van de video's. Meer over het Mediateam lees je op onze website: sdw.nl/mediateam.   

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.