'Muziek bij de buren' bij team Ouders met Kinderen Roosendaal

Op 2 februari 2020 vindt in Roosendaal de eerste editie plaats van Muziek bij de Buren: artiesten treden gratis op in huiskamers door de stad die beschikbaar worden gesteld. Het team de ouders met een verstandelijke beperking (OMK) in de regio Roosendaal ondersteunt doet ook mee! Hun 'huiskamer' is in het pand de Douanier aan het Kadeplein in Roosendaal.

"We zijn erg enthousiast over het huiskamerfestival", zegt begeleider Anky. "We roepen cliënten, begeleiders, vrijwilligers en andere belangstellenden op om van dit festival te gaan genieten!"

In de huiskamer van OMK speelt om 13.30 uur, 15.00 uur en 16.30 uur de band 4KIX een verzameling van eigen nummers met veel variatie: van rustige ballads tot stevigere "country rock" en pop-rock nummers. Ook covers zijn favoriet, bijvoorbeeld Car Radio van Twenty-one Pilots en All Along The Watchtower van Bob Dylan. Laat je verrassen door deze veelzijdige band!

Over Muziek bij de Buren

Zondagmiddag 2 februari kun je tussen 12:00 - 17:00 uur luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz en klassiek tot singer-songwriter en elektronische beats. De optredens zijn vrij toegankelijk zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Roosendaalse muzikaliteit en gastvrijheid. De artiesten spelen uiteindelijk drie keer dertig minuten. Tussendoor kunnen de bezoekers van het festival dus van de ene huiskamer naar de andere huiskamer hoppen. Bekijk hier het hele programma.

Liever iemand persoonlijk spreken? Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.