Nieuwe samenwerking met Parrotia Roosendaal

Met ingang van het nieuwe jaar start een team medewerkers (cliënten) en begeleiders in Parrotia in Roosendaal. Parrotia is eigendom van woningbouwcorporatie Alwel en in het pand zijn zeven verschillende organisaties gevestigd met veelal een maatschappelijke doelstelling, zoals de bibliotheek. 

Medewerkers gaan hier uiteenlopende taken vervullen. Zo kunnen ze helpen bij het klaarzetten van aanvragen voor koffie en thee, de pantries bijhouden, gastheer of gastvrouw voor de bibliotheek zijn. “We gaan samen met Parrotia en de medewerkers ontdekken welke taken en mogelijkheden er zijn. We hebben er veel zin in”, aldus unitmanager Robin de Hoon.

De samenwerking met Parrotia is tot stand gekomen toen duidelijk werd dat het bedrijfsrestaurant van de Rabobank in Roosendaal per 1 januari zou sluiten en het team van Have a Break moest stoppen. Robin: “Cliënten en begeleiders die mee wilden, kunnen nu beginnen bij Parrotia. We hebben fijne gesprekken gevoerd om tot deze samenwerking te komen en we zien veel mogelijkheden voor de cliënten. Hier kunnen ze groeien en ontwikkelen én meedoen in de maatschappij.”

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.