Jacqueline Dieleman nieuwe bestuurssecretaris bij SDW

Op 1 februari start Jacqueline Dieleman als bestuurssecretaris bij SDW. Zij neemt hierbij de werkzaamheden over van Tonja Nortier, wie elders een nieuwe uitdaging heeft gevonden.

Jacqueline is geen onbekende binnen de organisatie. Zij heeft binnen SDW al diverse functies vervuld, zowel in het primaire proces als binnen de ondersteunende diensten. Tot dit moment vervulde ze de rol van transitiemanager, bedrijfskundig analist en functionaris gegevensbescherming.

Op basis van haar expertise en haar profiel is er het volste vertrouwen dat zij als bestuurssecretaris en MT-lid een goede invulling gaat geven aan de opdrachten die er liggen. De twee commissies (bestaande uit MT-leden, strategisch adviseurs en bestuurssecretariaat) die de gesprekken hebben gevoerd, gaven een unaniem positief advies. Ook heeft een gesprek plaatsgevonden met de voorzitter van de Raad van Toezicht. Zij zijn eveneens positief over de benoeming.

Wij bedanken Tonja voor haar jarenlange inzet en we wensen Jacqueline veel succes en plezier met deze nieuwe functie binnen de organisatie! 

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.