Positief gevoel overheerst na activiteiten in Week van Zorg en Welzijn

Vorige week was de landelijke Week van Zorg en Welzijn en SDW organiseerde in die week diverse activiteiten:

  • Kom proeven bij SDW: infomarkt en locatiebezoek op maandag, woensdag en zaterdag voor iedereen die geïnteresseerd is om bij SDW te komen werken.
  • Op pad met SDW: locatiebezoeken georganiseerd vanuit Startpunt om verwijzers en andere relaties kennis te laten maken met het brede aanbod van SDW.
  • Open dag op woonlocatie ’t Zand in Roosendaal.

Grote opkomst en goede gesprekken

Terugkijkend op deze week kunnen we constateren dat we succesvolle activiteiten hebben georganiseerd! De open dag op woonlocatie 't Zand trok maar liefst 200 geïnteresseerden, een ongekend grote opkomst. Wat betreft de Kom proeven-momenten hebben we goede gesprekken gevoerd met potentiële SDW-begeleiders en hen op een leuke manier kennis laten maken met SDW. Er was ook veel interesse in het werken-lerentraject.

Veelzijdig 

Ruim 40 relaties en verwijzers gingen met SDW op Pad en de vele lovende reacties spraken boekdelen. De bezoekers waren positief: “Veelzijdig, indrukwekkend en goed georganiseerd. Een mooi initiatief. En wat goed dat vooral cliënten aan het woord waren.” Ook de organisatoren waren tevreden: “Trots dat is het eerste woord dat in me opkomt als ik terugdenk aan de twee SDW op Pad ochtenden”, zegt Miranda, een van de organisatoren. “Trots op SDW, trots op de locaties die we mochten bezoeken, trots op de cliënten, trots op onze ervaringsdeskundigen en trots op alle medewerkers.”

 

Liever iemand persoonlijk spreken? Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.