Première SDW & Omroep Brabant ‘Wat kan je wel!?

Maandag 7 december was de feestelijke (online) première van de documentairereeks ‘Wat kan je wel!?’. Presentatrice Daisy Schalkens deed live verslag van deze première. De zeven cliënten van SDW schitterden niet alleen op de rode loper, die speciaal voor deze gelegenheid op SDW kantoor Bovendonk werd uitgerold, maar ook op het witte doek.

Deze documentaire geeft een uniek inkijkje in het leven van zeven cliënten van SDW. Donderdag 10 december om 17.50 uur gaat de serie in première bij Omroep Brabant. De serie is een bijzondere samenwerking tussen SDW en Omroep Brabant. Zij hebben zeven cliënten van SDW gevolgd tijdens een belangrijk moment in hun leven.

Tijdens de coronaproof première werden de zeven hoofdrolspelers uit de documentaire in het zonnetje gezet. Gezamenlijk werd er gekeken naar de eerste aflevering, exclusieve beelden en previews van de serie. Dit leverde enthousiaste, en soms wat ontroerende, reacties op. 

In de documentaire zien we Gert Willem (49). Hij gaat voor het eerst op zichzelf wonen. Moeder Mila (29) droomt van een baan als schoonheidsspecialiste. Alex (26) wil graag een betaalde baan bij een metaalbedrijf. Ook volgen we George (80), hij wil nog één keer naar zijn familie in Curaçao toe. Co (24) wil een opleiding bij Fontys volgen, Nelly (30) wil postbode worden en Monique (52) repeteert voor haar eerste concert als zangeres.

Kijk op www.sdw.nl/watkanjewel voor meer informatie over deze bijzondere documentaire. 

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.