SDW en Omroep Brabant maken samen documentaire

SDW en Omroep Brabant maken samen een documentaire over zeven cliënten van SDW. In deze achtdelige serie volgen we de cliënten tijdens een belangrijk moment in hun leven. De documentaire richt zich niet op de beperkingen van onze cliënten, maar juist op wat ze wél kunnen. 

Met de positief ingestoken documentairereeks willen we bijdragen aan de inclusiviteit en positieve beeldvorming over mensen met een beperking. De zeven verhaallijnen vullen elkaar goed aan. Zo geeft de serie een oprecht, compleet beeld van onze cliënten, de ontwikkelingen in hun levens en de betrokkenheid vanuit SDW.

“Ik vind het leuk om te laten zien wat ik aan het doen ben”, vertelt Co. “Ik laat zien dat ik in een supermarkt werk en dat ik in september ga starten met de opleiding voor ervaringsdeskundige. Ik zou het fijn vinden dat mensen meer begrip krijgen over hoe iemand met een beperking ook een bijdrage kan leveren in de maatschappij!” 

De opnames zijn al in januari gestart. Tot september worden de cliënten gevolgd. De documentaire wordt in het najaar van 2020 uitgezonden op Omroep Brabant. 

Liever iemand persoonlijk spreken? Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.