SDW Journaal wint Special Media Award!

"Het SDW Journaal is van professionele kwaliteit en een feest om naar te kijken!" Dat vond de jury van de Special Media Awards. En daarmee sleepte het SDW Journaal de Award in de wacht!

Het SDW Journaal won in de categorie ‘Beste MultiMedia Team’. Een vakjury beoordeelde de bijdragen. De Special Media Awards worden ieder jaar uitgereikt aan mediamakers met een verstandelijke beperking.

Cliënt Maurits en medewerker cliëntenparticipatie Zeynep namen de award in Hilversum in ontvangst. "De presentator (Maurits red.) is een leuke en energieke man en de journaals zijn goed gefilmd. Er zit veel humor in de video's van SDW Journaal en de grap met de hamer is heel grappig", kregen zij te horen van de jury. Voor de grap met de hamer: bekijk de herfsteditie van het SDW Journaal op www.sdw.nl/journaal.

Ook vond de jury dat er veel te zien is in de video's en er een goed tempo in zit. "Je ziet dat er met het hele team elke keer weer veel werk in gestoken wordt! Het is gezellig en ongedwongen en kijkt lekker weg." 

Het SDW Journaal is een samenwerking tussen Bureau MET! en de afdeling Participatie. Het SDW Journaal wordt gemaakt door en voor cliënten. Wil je meer weten over het SDW Journaal of de laatste editie zien, kijk dan eens op www.sdw.nl/journaal
 

IMG-20211105-WA0003bew.jpg

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.