SDW kinderdagcentum ‘Willemijntje’ bestaat 50 jaar en zoekt oud medewerkers, ouders en cliënten!

Kinderdagcentrum Willemijntje in Roosendaal bestaat dit jaar 50 jaar! Dit vieren zij met (oud-)cliënten, (oud-)medewerkers én hun netwerk tijdens de Open Dag op zaterdag 25 juni 2022. Zet deze datum daarom alvast in je agenda!

De Open Dag is voor iedereen die het Willemijntje de afgelopen 50 jaar bezocht heeft: cliënten, ouders, medewerkers en netwerk. Ook alle ketenpartners die interesse hebben in de doelgroep die we als SDW binnen het Willemijntje ondersteunen, zijn van harte welkom. Op kinderdagcentrum (KDC) Het Willemijntje wordt ondersteuning en behandeling geboden aan kinderen vanaf circa twee jaar met ontwikkelingsvragen, een ontwikkelingsachterstand en/of een verstandelijke beperking met eventuele bijkomende (gedrags)problematiek.  

Tijdens de Open Dag op 25 juni vinden er verschillende feestelijke activiteiten plaats. Daarnaast kan je tijdens deze dag kennismaken met SDW en alles wat wij te bieden hebben op het gebied van begeleiding en behandeling aan kinderen, jeugdigen en hun gezinnen. 

Voorafgaand aan de Open Dag organiseert het Willemijntje een feestweek voor alle kinderen die nu op het kinderdagcentrum verblijven. Heb je vragen of wil je meer informatie? Kijk dan op https://www.sdw.nl/willemijntje

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.