SDW ontvangt weer keurmerk Beste Werkgever

Voor het derde jaar op rij is SDW door haar medewerkers beloond met het Beste Werkgevers keurmerk. Daar zijn we trots op! 

Het keurmerk Beste Werkgever wordt gegeven op de thema’s betrokkenheid, bevlogenheid en tevredenheid. Hier scoren we als SDW dus goed op. Medewerkers geven aan trots te zijn op hun werk en op SDW. 

Verbeterpunten

Natuurlijk zijn er ook verbeterpunten waar we mee aan de slag gaan. Die aandachtspunten gaan bijvoorbeeld over feedback geven, samenwerken en kennis delen.

Onafhankelijk keurmerk

Het Beste Werkgeverskeurmerk is een initiatief van Intermediair en Effectory. Organisaties met een Beste Werkgevers keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers.

Vrijwilligersonderzoek

Tegelijk met het medewerkersonderzoek liet SDW ook een onderzoek onder vrijwilligers uitvoeren. Bijna 50% van de vrijwilligers deed hieraan mee. Ook vrijwilligers geven aan trots te zijn op SDW en vinden dat SDW haar vrijwilligers waardeert. De samenwerking met de medewerkers wordt ook positief gewaardeerd. De communicatie binnen en door SDW wordt door een groot aantal vrijwilligers wel als een verbeterpunt gezien.

Liever iemand persoonlijk spreken? Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.