SDW organiseert Veiligheidsconferentie voor derde keer

Op donderdag 11 oktober organiseert SDW voor de derde keer een veiligheidsconferentie voor cliënten en hun familie, medewerkers, vrijwilligers en ketenpartners in het Innovitapark aan de Oostelijke Havendijk 13 in Roosendaal. In workshops en op de veiligheidsmarkt wisselen deelnemers ervaringen en ideeën uit over hoe je ervoor kunt zorgen dat je je veilig voelt bij SDW. Je kunt kiezen uit een sessie van 15.00-17.30 uur of van 18.30-21.00 uur.

Veiligheid in gehandicaptenzorg

Bij veiligheid in de gehandicaptenzorg kun je denken aan medicatieveiligheid, seksualiteit, vrijheidsbeperking, agressie en geweld, fysieke belasting, brandveiligheid, buurtpreventie en meer. Vanuit de gedachte dat het goed is om zo nu en dan eens extra stil te staan bij het thema veiligheid, organiseert SDW de conferentie.

Workshops en Veiligheidsmarkt

Na een verrassende, gezamenlijke opening kun je deelnemen aan enkele workshops en de veiligheidsmarkt bezoeken. Voor de workshops kun je je aan het begin van de bijeenkomst opgeven. Op de Veiligheidsmarkt geven diverse organisaties uitleg en informatie. Denk hierbij aan partijen als buurtpreventie, GGD, apotheek, huisartsenpost, TWB, Kentron, juridisch loket en politie.

Aanmelden

Heb je interesse om de veiligheidsconferentie te komen bezoeken? Meld je dan voor 9 oktober aan door een mail te sturen naar veiligheid@sdwzorg.nl. Geef hierin aan naar of je naar de middag- of avondsessie komt.

Liever iemand persoonlijk spreken? Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.