SDW’s toolkit ‘Op zoek naar de ideale begeleider’ genomineerd voor CZ Zorgprijs

De door SDW ontwikkelde toolkit ‘Op zoek naar de ideale begeleider’ is genomineerd voor de CZ Zorgprijs 2019. Met de toolkit krijgen teams handvatten om cliënten te betrekken bij het wervingsproces van medewerkers. 

Voor de CZ Zorgprijs 2019 waren 45 projecten ingediend. De toolkit van SDW is nu samen met negen andere projecten genomineerd voor de Zorgprijs. Op donderdag 28 november maakt de jury de drie winnaars bekend tijdens een feestelijke prijsuitreiking in kasteel Maurick in Vught. 

“Het was een mooi project om uit te mogen voeren”, aldus Ramon van Amerongen en Zeynep Gündüz, medewerkers cliëntparticipatie. “We zien dat teams de toolkit ook echt inzetten en cliënten bij het sollicitatieproces betrekken op een manier die bij hen past. De nominatie is dan ook de kers op de taart. Natuurlijk hopen we 28 november als een van de winnaars naar huis te gaan. Samen met enkele cliënten zijn we bij de prijsuitreiking aanwezig. Als we de prijs winnen, gaan we de toolkit verder uitbreiden. Bijvoorbeeld met hoe je cliënten kunt betrekken bij het behouden van medewerkers.”

Lees meer over de toolkit. Externe partijen kunnen de toolkit bestellen bij SDW Copy Copy.

Liever iemand persoonlijk spreken? Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.