Tovertafel goede doel van golftoernooi Rotaryclub

Afgelopen week ontvingen 't Palet en het logeerhuis een cheque van €4500,- voor de aanschaf van een Tovertafel. De Tovertafel was door de Rotaryclub Roosendaal uitgeroepen tot goede doel van het door hen georganiseerde Golftoernooi.

Onder de indruk

Medewerker Robin Disco zet zich al een tijdje in voor de aanschaf van een tovertafel. "Toen ik voor het eerst met de tovertafel in aanraking kwam, was ik onder de indruk. Een prachtige innovatie, die met al zijn diversiteit in spellen aansloot op de belevingswereld, interesses en het niveau van onze cliënten. Ook blijkt dat er tijdens het gebruik van de Tovertafel door mensen met een beperking een stijging is in de vreugde, sociale interactie en lichamelijke activiteit."

Gedeelde tovertafel

Na een demonstratie van de Tovertafel op het logeerhuis was het voor Robin en zijn collega’s duidelijk: “Zo'n tovertafel willen wij ook! Collega's van 't Palet bleken hier ook al mee bezig te zijn, dus we besloten gezamenlijk op te trekken. We delen al een pand, dus waarom dan gedeelde tovertafel!?"

Goede doel Golftoernooi

Dankzij een ouder van twee cliënten werd de tovertafel tot goede doel van het Rotary Golftoernooi 2019 uitgeroepen. Afgelopen woensdag waren Robin, unitmanager Susan Buckens en sectormanagers Hilde Hulsen en Antwan van Ooijen bij het toernooi aanwezig om de cheque van € 4500,- in ontvangst te nemen. 

“Het persoonlijk verhaal van enkele aanwezige ouders maakte de leden van de Rotary duidelijk waarom de tovertafel een bijdrage levert aan de kwaliteit van zorg aan hun kinderen. Mede namens cliënten en ouders bedanken we de Rotary; met deze cheque zijn we al een eind in de richting om een tovertafel aan te schaffen. We nodigen de Rotary graag een keer uit om ook zelf de effecten van de tovertafel te komen ervaren."

Liever iemand persoonlijk spreken? Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.