Veilig mailen via Zivver

Bij SDW gaan we zeer zorgvuldig om met de privacy van onze cliënten, medewerkers en partners. Daarom sturen we (persoons)gevoelige informatie altijd via veilige e-mail, zodat de informatie in de e-mail alleen door de juiste persoon is te lezen. Vanaf 8 augustus stappen we hiervoor over op de tool Zivver.

Zivver is gespecialiseerd in veilig online communiceren. We stappen over op Zivver, omdat met Zivver bestanden tot 5 GB verstuurd kunnen worden en omdat Zivver een gebruiksvriendelijke tool is.

Ook voor de ontvanger van de beveiligde mail is Zivver makkelijk in gebruik. De ontvanger hoeft geen account aan te maken of software te downloaden. Om de door een SDW-medewerker verstuurde vertrouwelijke mail te kunnen lezen hoeft de ontvanger alleen op de link in de e-mail te klikken en de afzonderlijk via SMS gestuurde code in te voeren.

Op www.sdw.nl/veilig-mailen vind je meer informatie over het openen van en antwoorden op een beveiligde mail. Ook kun je als cliënt, netwerk of samenwerkingspartner vanaf die pagina zelf een veilige mail sturen naar een SDW-medewerker. Heb je geen e-mailadres van de betreffende medewerker, dan komt de veilige mail standaard bij Startpunt binnen.

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.