Wooncliënten SDW krijgen vaccinatie tegen het coronavirus

Vandaag hebben de eerste cliënten hun vaccinatie tegen het coronavirus gekregen. Een mobiel huisartsenteam kwam langs om de bewoners van woonlocatie D'n Akker in Rucphen hun eerste prik te geven. Bewoner Marianne kreeg onder toeziend oog van bestuurder Ingrid van Huijkelom en unitmanager Denise Akkermans de prik. Marianne: “Ik was een beetje zenuwachtig om de prik te krijgen. Ik ben blij dat ik nu mijn eerste prik heb gehad. ” Vóór 18 maart worden de andere cliënten geprikt. 4 tot 6 weken later krijgen zij dan de tweede prik. 

Bestuurder Ingrid is blij dat het eindelijk zo ver is: “Onze medewerkers kunnen sinds midden februari hun eerste prik krijgen. Nu zijn eindelijk de bewoners van onze woonlocatie aan de beurt. We hopen dat het leven voor onze bewoners binnenkort weer wat normaler wordt. Maar we zijn er nog niet. Het virus is nog niet weg. Daarom blijven we voorlopig mondkapjes dragen en onze handen heel goed wassen.” Alle cliënten van SDW die zelfstandig wonen krijgen hun uitnodiging via de huisartsen of GGD. We hopen dat ook zij snel aan de beurt zijn. Voor meer informatie over de planning kunnen zij kijken op www.coronavaccinatie.nl.” 

Benieuwd hoe het was op D'n Akker? Medewerker Ramon nam een kijkje en maakte deze leuke video. 

Meer informatie over de coronavaccinatie bij SDW vind je op https://www.sdw.nl/nieuws/informatie-vaccinatie-tegen-het-coronavirus

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.