Zoom-In: even voorstellen

Vorige keer heeft onze professional in de wijk Richelle zich voorgesteld, nu is Mariska van 't Hof aan de beurt:

Hallo, ik ben Mariska van ’t Hof, 35 jaar, trotse moeder van twee kinderen, gelukkig getrouwd en woonachtig  in het prachtige Zeeland! Met veel plezier werk ik 14 jaar bij SDW, bij het Ouder Met Kind regio West. Ik vervul daar de functie ambulant begeleidster niveau 5 en heb als opleiding SPH.  

Het plezier in het werk vind ik onder andere door het samenwerken met de cliënten en zijn of haar systeem. Ook het samenwerken met collega’s en ketenpartners geven mij uitdaging in mijn werkzaamheden. Elkaar ontmoeten, communiceren, het verkennen van mogelijkheden/onmogelijkheden, leergierigheid en nieuwsgierigheid maken dat ik binnen het OMK mij graag inzet voor de participatie. Vanuit deze rol ben ik benaderd voor Zoom-In.  

Inleiding Zoom-in: Wie hulp nodig heeft, of dat nu zorg of welzijn is, moet bij verschillende instanties aankloppen. De huisarts, een psycholoog, woningcorporatie of een sociaal werker. De visie van Zoom-In is het gesprek aangaan vanuit de verschillende partijen samen aan 1 tafel. En vanuit daar beraadslagen over een passende persoonlijke aanpak. Waarbij het vertrekpunt is: wat wil iemand, wat kan iemand en wat is er nodig? De bewoner staat centraal! 

Die nieuwe manier van werken gaat door het leven als Zoom-In (specifiek voor de wijken Gageldonk en Warande in Bergen op zoom) . De bewoner staat centraal en krijgt door deze aanpak meer inspraak in de oplossing. Doel is om eenvoudiger en samen tot oplossingen te komen.  

Het denken buiten de bestaande kaders en het centraal stellen van de bewoner maken mij enthousiast! Samen met collega Richelle gaan we vanuit SDW ons inzetten voor Zoom-In en koppelen we de komende tijd graag aan jullie terug wat de bevindingen en het verloop van Zoom-In is! Heb je interesse of wil je graag een situatie delen die passend is bij Zoom-In dan horen we je graag! Meer informatie over Zoom-In? Bezoek dan de website https://www.zoom-in-boz.nl/

 

Liever iemand persoonlijk spreken? Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.