Kom werken bij SDW

Met ons brede aanbod aan doelgroepen, locaties en functies is er voor iedereen een passende en afwisselende (werk)plek te vinden. Voor cliënten, medewerkers, vrijwilligers en pleegouders. Wil je eens komen proeven aan de sfeer, het werk en aan lekkere hapjes? Bezoek ons dan in de week van Zorg en welzijn! Meer informatie vind je hieronder.

Kom proeven bij SDW!

Wil je een beeld krijgen van het werken bij SDW? Wil je meer weten over de ondersteuning die je als medewerker kunt bieden aan onze cliënten? Kom dan proeven bij SDW aan de sfeer, het werk en lekkere hapjes in de Week van Zorg en Welzijn in maart!

Programma

Op drie momenten in de week van Zorg en Welzijn organiseren we 'proeverijen'.

De kennismaking op het hoofdkantoor (Bovendonk 9 in Roosendaal) is vrij te bezoeken. Je krijgt een indruk van de mogelijkheden van werken bij SDW. Als betaalde kracht, stagiair of vrijwilliger. Uiteraard kun je hier ook al je vragen stellen.

Vanaf het hoofdkantoor ga je op bezoek bij locaties, waar je aan tafel gaat met cliënten en begeleiders. Je krijgt een indruk van het werk en je kunt sfeer en hapjes proeven. Schrijf je hieronder in voor een bezoek!

Waar moet je zijn?

De kennismaking (vrije inloop), de start en het einde van aan tafel met cliënten en begeleiders (op inschrijving) vinden plaats op:
Bovendonk 9 in Roosendaal.

Data en tijden Kom proeven bij SDW

Data en tijden Kom proeven bij SDW

Maandag 11 maart:
9.00-11.00 uur: kennismaking met SDW
9.00-13.00 uur: aan tafel met cliënten en begeleiders 

Woensdag 13 maart:
13.00-15.00 uur: kennismaking met SDW
14.00-17.15 uur: aan tafel met cliënten en begeleiders 

Zaterdag 16 maart:
10.00-12.00 uur: kennismaking met SDW
10.00-12.00 uur: aan tafel met cliënten en begeleiders 

Aanmeldformulier Kom proeven bij SDW: aan tafel

Vacatures voor medewerkers

Bekijk onze vacatures voor medewerkers op de vacaturepagina Wil je solliciteren op een vacature? Klik dan op de roze button 'Solliciteren' op de pagina van de vacature.