Kom werken bij SDW

Met ons brede aanbod aan doelgroepen, locaties en functies is er voor iedereen een passende en afwisselende (werk)plek te vinden. Voor cliënten, medewerkers, vrijwilligers en pleegouders. 

Vacatures voor medewerkers

Bekijk onze vacatures voor medewerkers op de vacaturepagina Wil je solliciteren op een vacature? Klik dan op de roze button 'Solliciteren' op de pagina van de vacature.

Beste Werkgever

SDW behaalde bij het medewerkersonderzoek in 2019 hogere scores in tevredenheid, bevlogenheid en betrokkenheid van de medewerkers dan het branchegemiddelde. Daarmee verdiende SDW een ‘Beste werkgever’-ster voor 2019-2020. Medewerkers gaven aan trots te zijn op hun werk en op SDW.

Samen Onbeperkt

Samen Onbeperkt

Samenwerking met S&L Zorg en Sovak

Samenwerken betekent nieuwe kansen en mogelijkheden, voor cliënten en medewerkers. Vanuit die gedachte is Samen Onbeperkt opgericht, een unieke samenwerking tussen SDW, Sovak en S&L Zorg. 

Onbeperkt zijn de mogelijkheden die ontstaan door samenwerking. Daarnaast kijken S&L Zorg, Sovak en SDW allebei naar de mogelijkheden van cliënten. Niet de beperking is het uitgangspunt in de ondersteuning, maar de mogelijkheden en talenten. Samen zijn we onbeperkt!

Samen Onbeperkt heeft diverse trajecten ontwikkeld:

  • Specialistische flexpool
  • Praktijkgestuurd leren
  • Zij-instroom: verkort leer-werktraject

Lees meer op https://www.samenzijnweonbeperkt.nl/