Kom werken bij SDW

Ben jij op zoek naar een afwisselende (werk)plek? Dan ben je bij SDW aan het goede adres. Met ons brede aanbod aan doelgroepen, locaties en functies is er voor iedereen een passende (werk)plek te vinden. Of je nu cliënt, medewerker, vrijwilliger, pleegouder of student bent. Via het menu hierboven vind je onze vacatures. 

Vacatures voor medewerkers

Bekijk onze vacatures voor medewerkers op de vacaturepagina Wil je solliciteren op een vacature? Klik dan op de roze button 'Solliciteren' op de pagina van de vacature.

In verband met de coronamaatregelen wordt het eerste kennismakingsgesprek telefonisch of online via video gevoerd. Wij maken hierbij gebruik van Microsoft Office 365 Teams. Indien nodig helpen we jou om dit soepel te laten verlopen.

Veilig kunnen werken vinden we belangrijk bij SDW. Vanwege het coronavirus hebben we nog extra maatregelen getroffen. We houden ons aan de richtlijnen en (hygiëne)maatregelen van het RIVM en de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). Het medisch team van SDW is nauw betrokken bij iedere zieke cliënt en zorgt indien nodig voor persoonlijke beschermingsmiddelen en werkinstructies. Ook zijn we ons bewust van de mogelijke mentale gevolgen die de crisis kan hebben voor zowel cliënten als medewerkers. "Ga het gesprek aan als je ergens mee zit", is niet alleen in coronatijd, maar altijd onze insteek.

Beste Werkgever

SDW behaalde bij het medewerkersonderzoek in 2019 hogere scores in tevredenheid, bevlogenheid en betrokkenheid van de medewerkers dan het branchegemiddelde. Daarmee verdiende SDW een ‘Beste werkgever’-ster voor 2019-2020. Medewerkers gaven aan trots te zijn op hun werk en op SDW.

Samen Onbeperkt

Samen Onbeperkt

Samenwerking met S&L Zorg en Sovak

Samenwerken betekent nieuwe kansen en mogelijkheden, voor cliënten en medewerkers. Vanuit die gedachte is Samen Onbeperkt opgericht, een unieke samenwerking tussen SDW, Sovak en S&L Zorg. 

Onbeperkt zijn de mogelijkheden die ontstaan door samenwerking. Daarnaast kijken S&L Zorg, Sovak en SDW allebei naar de mogelijkheden van cliënten. Niet de beperking is het uitgangspunt in de ondersteuning, maar de mogelijkheden en talenten. Samen zijn we onbeperkt!

Samen Onbeperkt heeft diverse trajecten ontwikkeld:

  • Specialistische flexpool
  • Praktijkgestuurd leren
  • Zij-instroom: verkort leer-werktraject

Lees meer op https://www.samenzijnweonbeperkt.nl/