Medewerkers bij SDW

SDW daagt cliënten én medewerkers uit. We kijken naar jouw talenten. Zodat je die in kunt zetten en het verschil maakt voor de cliënt. We hebben een breed aanbod aan doelgroepen, locaties en functies, dus er is voor jou vast een passende en afwisselende werkplek te vinden. Wij vinden daarbij een goede sfeer en een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk. 

SDW ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Van jong tot oud. Van ondersteuning thuis tot dagactiviteiten of wonen. We kijken naar wat de cliënt wél kan, samen met de mensen om hem of haar heen. Met jouw professionele ondersteuning kan de cliënt meedoen in de samenleving en leven zoals hij of zij dat wil.

Wie ben jij?

Jij bent professioneel, zelfverantwoordelijk en ondernemend. Je kijkt naar wat de cliënt kan en geeft ondersteuning die bij hem of haar past. Je zorgt ervoor dat de cliënt zoveel mogelijk zelfstandig doet. Jouw ondersteuning heeft meerwaarde voor de cliënt en je stimuleert zijn talenten. Je werkt samen met collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers aan een goed leven voor de cliënt. 

Wat biedt SDW?

Werken bij SDW is leerzaam en uitdagend. Ons aanbod is divers. Dit betekent dat jij veel verschillende ervaringen op kunt doen en jezelf kunt ontwikkelen. We besteden veel aandacht aan persoonlijke loopbaanontwikkeling. Je pakt hierbij wel jouw eigen verantwoordelijkheid.

SDW biedt meer dan alleen een baan en salaris. Wij vinden namelijk een goede, informele sfeer, leuke collega's, een juiste werkplek en een goede balans tussen werk en privé net zo belangrijk.

Je kunt bij SDW in dienst komen via een contract bij een van de teams. Je kunt ook kiezen voor een contract via het Flexbureau. 

Vacatures voor medewerkers

Bekijk onze vacatures voor medewerkers op de vacaturepagina Wil je solliciteren op een vacature? Klik dan op de roze button 'Solliciteren' op de pagina van de vacature.

In verband met de coronamaatregelen wordt het eerste kennismakingsgesprek telefonisch of online via video gevoerd. Wij maken hierbij gebruik van Microsoft Office 365 Teams. Indien nodig helpen we jou om dit soepel te laten verlopen.

Veilig kunnen werken vinden we belangrijk bij SDW. Vanwege het coronavirus hebben we nog extra maatregelen getroffen. We houden ons aan de richtlijnen en (hygiëne)maatregelen van het RIVM en de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). Het medisch team van SDW is nauw betrokken bij iedere zieke cliënt en zorgt indien nodig voor persoonlijke beschermingsmiddelen en werkinstructies. Ook zijn we ons bewust van de mogelijke mentale gevolgen die de crisis kan hebben voor zowel cliënten als medewerkers. "Ga het gesprek aan als je ergens mee zit", is niet alleen in coronatijd, maar altijd onze insteek.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Bij SDW kennen we een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Ruim 100 gratis e-learnings voor je persoonlijke ontwikkeling van Good Habitz.
  • Abonnement op CultuurWerkt! met leuke aanbiedingen voor films, theater en musea.
  • Reiskostenregeling woon-werkverkeer.
  • Een aantrekkelijk meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (MKSA). Hiermee kun je bepaalde arbeidsvoorwaarden ‘inruilen’ voor andere arbeidsvoorwaarden. Je kunt daarbij denken aan een fiets, een fitnessabonnement, een laptop, extra vergoeding studiekosten of extra vakantie uren.
  • Via het CZ of IZZ kun je gebruik maken van een collectieve ziektekostenverzekering.

Beste Werkgever

SDW behaalde bij het medewerkersonderzoek in 2019 hogere scores in tevredenheid, bevlogenheid en betrokkenheid van de medewerkers dan het branchegemiddelde. Daarmee verdiende SDW een ‘Beste werkgever’-ster voor 2019-2020. Medewerkers gaven aan trots te zijn op hun werk en op SDW.

Interesse om bij SDW te komen werken?

Heb je interesse om bij SDW te komen werken? Bekijk de vacatures. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

E-mail: hr@sdwzorg.nl

Of via telefoonnummer: