Medewerkers bij SDW

SDW daagt cliënten én medewerkers uit. We kijken naar jouw talenten. Zodat je die in kunt zetten en het verschil maakt voor de cliënt. We hebben een breed aanbod aan doelgroepen, locaties en functies, dus er is voor jou vast een passende en afwisselende werkplek te vinden. Wij vinden daarbij een goede sfeer en een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk. 

SDW ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Van jong tot oud. Van ondersteuning thuis tot dagactiviteiten of wonen. We kijken naar wat de cliënt wél kan, samen met de mensen om hem of haar heen. Met jouw professionele ondersteuning kan de cliënt meedoen in de samenleving en leven zoals hij of zij dat wil.

Wie ben jij?

Jij bent professioneel, zelfverantwoordelijk en ondernemend. Je kijkt naar wat de cliënt kan en geeft ondersteuning die bij hem of haar past. Je zorgt ervoor dat de cliënt zoveel mogelijk zelfstandig doet. Jouw ondersteuning heeft meerwaarde voor de cliënt en je stimuleert zijn talenten. Je werkt samen met collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers aan een goed leven voor de cliënt. 

Wat biedt SDW?

Werken bij SDW is leerzaam en uitdagend. Ons aanbod is divers. Dit betekent dat jij veel verschillende ervaringen op kunt doen en jezelf kunt ontwikkelen. We besteden veel aandacht aan persoonlijke loopbaanontwikkeling. Je pakt hierbij wel jouw eigen verantwoordelijkheid.

SDW biedt meer dan alleen een baan en salaris. Wij vinden namelijk een goede, informele sfeer, leuke collega's, een juiste werkplek en een goede balans tussen werk en privé net zo belangrijk.

Vacatures

Bekijk onze vacatures voor medewerkers op de vacaturepagina Wil je solliciteren op een vacature? Klik dan op de roze button 'Solliciteren' op de pagina van de vacature.

Helaas zijn er de laatste tijd soms problemen met de vacaturepagina. Mocht dat het geval zijn, dan kun je hieronder de openstaande vacatures inzien. Lukt het solliciteren via de vacaturepagina niet, dan kun je jouw motivatie en cv sturen naar hr@sdwzorg.nl 

Adviseur beleid en organisatie 28-32 uur
Ambulant begeleider niveau 4 volwassenen en IPC 20 uur
Kok woonlocatie Korenmarkt 20-24 uur
Pleegzorgwerker 20 uur
Unitmanager woonlocatie t Zand 32-36 uur
Weekend begeleider Logeerhuis niveau 3

 

(versie 14-12-2018)

Beste Werkgever

SDW behaalde bij het medewerkersonderzoek in 2018 hogere scores in tevredenheid, bevlogenheid en betrokkenheid van de medewerkers dan het branchegemiddelde. Daarmee verdiende SDW een ‘Beste werkgever’-ster voor 2018-2019. Medewerkers gaven aan trots te zijn op de cliëntgerichtheid, het samenwerken met collega’s en de mate waarin zij hun eigen verantwoordelijkheid dragen.

Organisaties met een Beste Werkgevers keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is een initiatief van Intermediair en Effectory.

Interesse om bij SDW te komen werken?

Heb je interesse om bij SDW te komen werken? Bekijk de vacatures. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

E-mail: hr@sdwzorg.nl

Of via telefoonnummer: