Stages bij SDW

Als stagiair ben je van harte welkom bij SDW. We hebben plek voor studenten van MBO, HBO en WO. Neem contact met ons op of bekijk de vacature.
 

Beroepsopleidende leerweg (BOL)

Volg jij een opleiding in het middelbaar beroepsonderwijs (MBO) op niveau 2 of hoger? Dan kun je stage lopen bij SDW! 

Praktijkgestuurd Leren (PGL)

Met een leer-/arbeidsovereenkomst combineer je werken en leren. PGL werkt voornamelijk vanuit een praktische benadering. De ervaring op de werkvloer is hierbij een belangrijk uitgangspunt voor de lesstof.

Dit betekent dat de studenten leren wat op dat moment relevant is binnen de zorg. Daarnaast biedt het praktijkgestuurd leren een op maat gemaakt traject, aangezien de lesinhoud specifiek is gericht op verstandelijk gehandicaptenzorg. Bij de PGL-variant worden de lessen gegeven op een locatie van S&L Zorg of SDW. De opleiding duurt drie jaar. PGL is de vervanger van de beroepsbegeleidende leerweg (BBL).

Stages voor WO en HBO

Volg jij de studie Social Work of Pedagogiek? Wij bieden uitdagende stageplaatsen aan! Ook studenten van sociale- en gedragswetenschappen kunnen stage lopen bij SDW. We bieden praktijkstages, diagnostische stages en onderzoeksstages. 

Niet-zorggerelateerde stages

Ook bij onze ondersteunende afdelingen op het kantoor van SDW zien we graag stagiaires die het vak willen leren. Denk bijvoorbeeld aan stages in de vakgebieden administratie, HR, ICT en communicatie.

Contact over stages

Heb je interesse om bij ons stage te komen lopen? Vul het sollicitatieformulier in!

Heb je vragen? Neem contact op met een van onze praktijkopleiders via een e-mail naar: praktijkopleiding@sdwzorg.nl 

Of bel of app met:

• Jolien Brouwers: 06-52 80 04 07

• Ellen Rombout: 06-22 43 90 67