Stages bij SDW

Als stagiair ben je van harte welkom bij SDW. We hebben plek voor studenten van MBO, HBO en WO. Neem contact met ons op of bekijk de vacatures.
 

Beroepsopleidende leerweg (BOL)

Volg jij een opleiding in het middelbaar beroepsonderwijs (MBO) op niveau 2 of hoger? Dan kun je stage lopen bij SDW! 

Beroepsbegeleidende leerweg (BBL): werken en leren

In deze onderwijsvorm werk je ongeveer drie of vier dagen per week, en ga je een vaste dag per week naar school. Bij SDW bieden we een contract van 24 tot 32 uur, afhankelijk van je leerjaar en stagelocatie. 

Voor leerling-medewerkers zijn er plaatsen voor studenten van niveau 3 en 4. Elk jaar bekijkt SDW hoeveel plaatsen er voor welk niveau beschikbaar komen. De BBL-opleiding start twee keer per jaar. Hou hiervoor de vacatures in de gaten.

Stages voor WO en HBO

Ook studenten van sociale- en gedragswetenschappen kunnen stage lopen bij SDW. We bieden praktijkstages, diagnostische stages en onderzoeksstages. 

Niet-zorggerelateerde stages

Ook bij onze ondersteunende afdelingen op het kantoor van SDW zien we graag stagiaires die het vak willen leren. Denk bijvoorbeeld aan stages in de vakgebieden administratie, HR, ICT en communicatie.

Contact over stages

Heb je interesse om bij ons stage te komen lopen? Neem contact op met een van onze praktijkopleiders via een e-mail naar

praktijkopleiding@sdwzorg.nl 

Of bel of app met:

• Jolien Brouwers: 06-52 80 04 07

• Ellen Rombout: 06-22 43 90 67