Bso 't Spilhonk is voor kinderen met een verstandelijke beperking en/of gedragsproblematiek die speciaal onderwijs volgen, op de basisschool of in het voortgezet onderwijs. Bso 't Spilhonk biedt naschoolse opvang en vakantiedagopvang en is gevestigd in de brede voorziening de Markiezaten.

Over BSO 't Spilhonk

Bij BSO 't Spilhonk kan jouw kind ontspannen na een dagje school. En plezier maken met andere kinderen. De professionele begeleiders zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer. Zo voelt jouw kind zich prettig. Ook zijn er verschillende leuke activiteiten. We houden rekening met jouw wensen en behoeften en de mogelijkheden en wensen van jouw kind. 

Samen met jou stellen we een cliëntplan op. Hierin bepalen we de mogelijkheden en kansen van jouw kind. Ook maken we afspraken aan welke doelen we werken. Deze doelen hebben betrekking op de zelfstandigheid en ontwikkeling van je kind. Ook bieden we structuur en duidelijkheid. Dat zorgt ervoor dat jouw kind een leuke en ontspannen tijd heeft op de opvang.

Adresgegevens
Zuiderdreef 318
4616 AJ Bergen op Zoom

Openingstijden

Naschoolse opvang:     
dinsdag en donderdag 15.15 - 17.30 uur 
woensdag: 12.00 - 17.30 uur 

Vakantiedagopvang:     
maandag t/m vrijdag: 8.45 - 15.30 uur (op feestdagen gesloten) 

 • Naschoolse opvang

  Op dinsdag, woensdag en donderdag kan jouw kind bij BSO De Markiezaten naar de naschoolse opvang. Op woensdagmiddag is er een kookclub. We kiezen samen wat het menu wordt, doen boodschappen en maken en eten lekkere maaltijden. Donderdagmiddag staat in het teken van sport en spel. In de grote gymzaal of buiten zijn iedere week leuke en sportieve activiteiten.

 • Vakantiedagopvang

  In de vakanties missen kinderen met een beperking vaak het ritme van school en de omgang met klasgenootjes. Ook kunnen ze vaak niet alleen buiten spelen. Op onze vakantiedagopvang kunnen deze kinderen meedoen met leuke activiteiten. We gaan bijvoorbeeld naar de speeltuin of we doen een speurtocht. Ook zijn er soms knutselactiviteiten en bewegingsactiviteiten. In de vakanties werken we met een thema. 

 • Heb je interesse in BSO De Markiezaten?

  SDW Startpunt geeft je graag meer informatie. Of maak met hen een afspraak voor een oriënterend bezoek. De contactgegevens van SDW Startpunt vind je hieronder.
   

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met één van onze medewerkers

Wij helpen jou graag verder. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.