SDW Journaal

Heb jij het SDW journaal al gezien? In deze video’s vertellen we je op een leuke manier over SDW: Wat is er de afgelopen tijd gebeurd? Welke plannen zijn er? En je kan meedoen aan een prijsvraag! Of zelfs schitteren in het SDW journaal. Ieder seizoen verschijnt er een nieuw journaal. Wil je meer weten? Lees dan snel verder! 

Wat is er te zien?  
In het SDW journaal komen verschillende onderwerpen in beeld. Hieronder lees je meer over deze onderwerpen. En ook leuk, want je kan jezelf hiervoor aanmelden! 

Wat is het SDW Journaal?

SDW Journaal - juli 2023

SDW Journaal - oktober 2022

SDW Journaal - maart 2023

SDW Journaal - juli 2022

Aan de kletstafel

Aan de kletstafel

Iedere aflevering is er ‘Aan de kletstafel’. Een cliënt/ervaringsdeskundige praat met een gastspreker over een onderwerp dat binnen SDW speelt. Wil je meer weten over ervaringsdeskundigheid kijk dan op www.mijnervaringtelt.nl

Bloemetje voor de mantelzorger 

Bloemetje voor de mantelzorger 

In iedere aflevering geeft een cliënt een bloemetje aan zijn of haar mantelzorger. Een mantelzorgers is iemand die veel voor iemand anders doet, zonder ervoor betaald te krijgen. Zoals de was, het huis schoonmaken, de boodschappen doen of meegaan naar de dokter of tandarts. 

Vrije tijd van..

Vrije tijd van..

In ieder aflevering vertelt een cliënt over zijn of haar vrije tijd. In je vrije tijd doe je het liefst leuke dingen. Maar het kan soms lastig zijn een leuke hobby te vinden. We hopen jullie op leuke ideeën te brengen. Wil je meer weten over vrijetijd? Kijk dan op www.sdw.nl/leven/je-vrije-tijd-indelen.

Het weer

Het weer

In het SDW journaal zit ook het weerbericht. De weerman van SDW vertelt je wat voor weer we gaan krijgen. Dit doet hij op een grappige manier! Kijk je mee?

Prijsvraag en talenten ontdekken!

Prijsvraag
In elk journaal maak je kans op een prijs. Weet jij het antwoord op de prijsvraag? Geef je antwoord door via het onderstaande aanmeldformulier.  

Mee doen aan het SDW journaal?
SDW journaal geeft jou de kans om nieuwe talenten te ontdekken!  We maken het SDW journaal samen met cliënten van SDW.  De cliënten leren hierdoor presenteren. En na afloop zijn cliënten erg trots. En ze ontdekken nieuwe talenten.  
 
Ben jij cliënt van SDW? Lijkt het je leuk mee te doen aan het SDW journaal? Neem dan contact met ons op! Heb je het journaal gezien en wil je ons een reactie of een tip geven? Ook dan kan je dit doorgeven via het onderstaande formulier. 

Aanmeldformulier SDW journaal

Prijsvraag SDW Journaal