Over SDW

Leven zoals jij dat wilt

SDW is er voor je als het je zelf niet helemaal lukt. Dat kan om kleine of grote dingen gaan. Heb je zorg nodig? Zijn er problemen in je gezin? Wil je een opleiding of baan vinden? Op jezelf wonen? Of wil je andere mensen ontmoeten? Wij ondersteunen je graag. 

We kijken naar wat je wél kunt en wilt. Wat zijn jouw talenten en mogelijkheden? Samen met jou en de mensen om je heen kijken we hoe jij zo zelfstandig mogelijk kan leven. En kan meedoen in de maatschappij. Iedereen is namelijk waardevol, ongeacht zijn of haar situatie.

SDW ondersteunt

SDW ondersteunt

Onze ondersteuning is er vooral voor kinderen, jongeren en volwassen met een verstandelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand. We doen dat op deze leefgebieden:

Wat past bij jou?

Wat past bij jou?

We kijken samen naar wat jij nodig hebt. Naar wat je moeilijk vindt. Maar ook naar wat je wel kunt. Je krijgt ondersteuning die bij jou past. Dat noemen we een zorgarrangement. Over jouw ondersteuning en mogelijke behandeling maken we duidelijke afspraken.

Samenwerken met mensen om jou heen

Samenwerken met mensen om jou heen

SDW werkt samen met mensen en organisaties die belangrijk voor jou zijn. En we kijken of familie, vrienden, buurtbewoners of vrijwilligers kunnen helpen. We doen het samen!

 

Zodat je zo zelfstandig mogelijk verder kunt

Zodat je zo zelfstandig mogelijk verder kunt

Samen zorgen we dat je kunt leven zoals jij dat wilt. Dat je mensen om je heen hebt die jou kunnen helpen. En dat je zo zelfstandig mogelijk kunt meedoen in de samenleving. Hierbij maak je zelf keuzes. Als je ondersteuning nodig hebt, zijn wij er voor je.

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met één van onze medewerkers

Wij helpen jou graag verder. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.