Talenten ontwikkelen

Training voor cliënten 'Naar de top'

Waar ben je goed in? Wat zijn jouw talenten? En hoe kun je beter voor jezelf opkomen? Dat zijn vragen waar we in de trainingen ‘Naar de top’ mee aan de slag gaan.

De trainingen worden gegeven door een coach en een ervaringswerker. Er zijn 4 vormen waarin de training wordt gegeven. Bij alle trainingen leer je voor jezelf op te komen. En ontdek en ontwikkel je jouw talenten. We gaan door samen te oefenen verschillende thema's bespreken: samenwerken, emoties en grenzen aangeven en nog meer thema's. 

Wil je wat vragen over de trainingen? Of wil je je aanmelden? Het Startpunt van SDW helpt je verder. Zij staan maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur voor je klaar door te bellen naar 088-2593010. Je kunt je ook aanmelden met het aanmeldformulier op deze pagina. Dan krijg je zo snel mogelijk een reactie.

Wil je zien wat je gaat doen in de training? Bekijk dan de volgende filmpjes:

https://www.facebook.com/sdwMET/videos/869552596828340/ https://www.facebook.com/sdwMET/videos/466059890758496/

Voor welke vorm van de training 'Naar de top' wil jij je opgeven? Startpunt gaat samen met jou kijken of deze optie het beste bij jou past.

 

Samen naar de top (VOL)

Samen naar de top (VOL)

Deze training is op 8 januari 2020 gestart. Deelnemers die deze training volgen gaan in 2020 samen met een coach (begeleider bij SDW) de andere Naar de top-trainingen geven (opties 2 tot en met 4). Hoe dat moet, leren zij tijdens deze training.

1 dag per week, 12 weken

Sterk naar de top

Sterk naar de top

Deze training start in 2020.

Je gaat aan de slag met dagelijkse dingen. Je kijkt naar: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Dit laat je ook zien aan familie en begeleider.

We geven deze training in een kleine groep van 5 cliënten. In totaal kunnen 10 cliënten meedoen aan deze vorm. De training is 1 dag per week in plaats van de gewone dagactiviteiten die je op die dagen bij SDW volgt. 

1 dag per week, 39 weken.

Bekijk de folder voor meer informatie.

Stevig naar de top

Stevig naar de top

Deze training start in 2020.

Je leert te kijken naar wat jij wilt. Naar wat jouw dromen en talenten zijn. Je werkt in deze training veel samen met je begeleiders en familie. Je deelt je ervaringen en bekijkt hoe zij jou het beste kunnen ondersteunen.

Je volgt de training in een groep van 10 cliënten. In totaal kunnen 20 cliënten deze training volgen. 

halve dag per week, 20 weken

Bekijk de folder voor meer informatie.

Stoer naar de top

Stoer naar de top

Deze training start in 2020.

Je doet mee aan 4 themadagen. Met ondersteuning van familie en begeleiders ga je aan de slag met persoonlijke groei en talentwontwikkeling. De onderwerpen zijn: Wie ben ik? Wie ken ik? Wat wil ik? Hoe doe ik dat?

In totaal kunnen 60 cliënten van SDW deze training volgen.

4 dagen, verspreid over het jaar 2020

Bekijk de folder voor meer informatie.

Meld je nu aan voor een training 'Naar de top'