Dagcentrum ‘de Pompon’ gerenoveerd

Dagcentrum de Pompon in Bergen op Zoom is verbouwd en gerenoveerd. Hierbij heeft de Pompon mooie gerenoveerde activiteitenruimtes gerealiseerd. In het pand zijn nu een nieuwe gymzaal, snoezelruimte en een (water-)activiteitenruimte te vinden. 

De Open Dag op 16 maart was voor iedereen die het leuk vindt een kijkje te komen nemen op de vernieuwde locatie: cliënten, ouders, medewerkers en netwerk. Ook alle ketenpartners die interesse hebben in de doelgroep die SDW binnen de Pompon ondersteunt, waren van harte welkom. Dagcentrum de Pompon biedt dagbesteding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een (ernstige meervoudige) beperking. In deze veilige omgeving kunnen zij zich ontwikkelen binnen de eigen mogelijkheden. 

Tijdens de open dag vonden er verschillende activiteiten plaats. Er was om 11:00 uur een officieel openingsmoment zijn waarbij de deuren van de nieuwe Pompon worden geopend. Met voor iedereen een welkomsthapje- en drankje. Ook was er een lentemarkt waarop verschillende spulletjes verkocht werden. De opbrengst daarvan gaat naar nieuwe spelmaterialen voor de Pompon. 

SDW dagcentrum de Pompon vind je aan de Dahliastraat 86 in Bergen op Zoom.  

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met een van onze medewerkers

Plan een afspraak met een van onze medewerkers, of stel gewoon eerst wat vragen.