Jordi kreeg een betaalde baan bij een autoschadebedrijf

​Loopbaanbegeleiders van SDW kijken samen met de cliënt naar hun wensen en mogelijkheden als het gaat om deelname aan de arbeidsmarkt. Zo ging loopbaanbegeleider Tanja een traject aan met Jordi. Samen achterhaalden ze zijn wensen, bespraken ze zijn mogelijkheden en begeleidde Tanja Jordi uiteindelijk naar een betaalde baan. Een resultaat dat zonder de ondersteuning vanuit SDW waarschijnlijk niet gehaald had kunnen worden.

Tanja: “Jordi begon 2 jaar geleden bij een autogarage in Fijnaart. Hij werkte hier 3 dagen per week en er was geen uitbreiding. Jordi wilde automonteur worden en we hebben nog samen gekeken of hij op het Radiuscollege aan de slag kon. Maar dit was té hoog gegrepen. Uiteindelijk gaf Jordi aan graag betaald werk te willen. Bij het garagebedrijf in Fijnaart ging dit niet."

"Via via hoorde ik over een baan in Steenbergen bij een autoschadebedrijf. Samen zijn we op gesprek geweest en ze zagen het zitten om een traject met hem aan te gaan via het UWV. Ik mocht Jordi als loopbaanbegeleider blijven ondersteunen."

Na 1 jaar kreeg Jordi een vast dienstverband. "In dat jaar haalde hij ook zijn rijbewijs en daarbij viel alles op zijn plek. Hij mag auto’s naar klanten brengen, auto’s ophalen en de auto’s schoon maken en weer keurig afleveren bij de klanten. Jordi heeft het heel goed naar zijn zin.”