Samen Deskundig

‘Samen Deskundig’ is er speciaal voor kinderen en jeugdigen met een hoogcomplexe hulpvraag en werkt in de regio West-Brabant West. Deze samenwerking tussen SDW, GGZ WNB en de Gezinsmanager verzorgt specialistische behandelingen op maat.

De 3 organisaties wisselen kennis en kunde uit. Dat zorgt voor een sterke basis met brede deskundigheid. We zetten in op de eigen kracht van het gezin en bieden professioneel maatwerk. Met een snelle inzet van kwalitatieve jeugdhulp proberen we maximaal resultaat te behalen.

Elke partner heeft zijn eigen expertise

SDW logo hogeresolutie.jpgSDW is specialist in de begeleiding/behandeling van kinderen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand.
 

De Gezinsmanager is specialist in de aampak van complexe gezinsproblematiek. 

 

GGZ Wlogokleurtekst 2 GGZ.jpgNB is specialist in de psychiatrische hulpverlening waarbij een systemische benadering centraal staat.

Diensten 'Samen Deskundig'

Alle diensten van ‘Samen Deskundig’ zijn erop gericht om jongeren op weg te helpen naar een zelfstandig leven. We werken aan een structurele oplossing door een veilige en rustige situatie te creëren. ‘Samen Deskundig’ biedt een aantal diensten aan:

  • Multidisciplinaire diagnostiek op maat
  • Intensieve behandeling op het orthopedagogisch kinderdagcentrum
  • Intensieve specialistische, psychiatrische diagnostiek en behandeling