Samenwerkingen van SDW

Samen werken, samen meedoen

Heb jij specifieke zorg nodig? Soms kunnen we dat niet gelijk regelen. Dan kijken we hoe we je tot die tijd kunnen helpen. Dat doen we samen met andere organisaties. Maar ook met de mensen om je heen. Zo geven wij jou de begeleiding en ondersteuning die bij jou past. Nu, en in de toekomst.

SDW werkt aan een samenleving waarin iedereen meedoet. Ondanks hun beperkingen. Maar SDW kan niet alles alleen. Soms zijn er experts nodig die SDW niet heeft. Of is een vorm van zorg alleen bij een andere organisatie beschikbaar. Dan brengen we jou met hen in contact. Om jou de beste ondersteuning te bieden, werken we samen met anderen. Bijvoorbeeld met gemeenten, artsen, scholen, jouw buren of je familie.

Het netwerk van SDW

SDW heeft een groot netwerk met partners. Dat betekent dat we samenwerken met andere organisaties. Met onze partners sluiten we een contract. Daarin maken we afspraken over de samenwerking. We werken samen met andere zorgbedrijven en dagactiviteiten. Maar ook met bijvoorbeeld Jeugdbescherming Brabant en woningbouwverenigingen. 

Jouw sociale netwerk

SDW werkt ook samen met de mensen in jouw leven. Of dat nu jouw familie is of bijvoorbeeld jouw huisarts. Dat heet je sociale netwerk. Wij willen dat jij zo zelfstandig mogelijk leeft. Je sociale netwerk kan je daarbij helpen. Als je extra ondersteuning nodig hebt, is SDW er voor je. Samen met jou en je sociale netwerk maken we een goed leven mogelijk.