Op dagcentrum Willemijntje onderzoeken we de best passende vorm van (speciaal) onderwijs voor jouw kind. Wij adviseren welke vorm van onderwijs het meest geschikt is voor je kind. Vervolgens bereiden we jouw kind zo goed mogelijk voor op dit onderwijs. 

Voor jouw kind met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking en/of een autismespectrumstoornis kijken we welke groep op het dagcentrum het beste bij hem of haar aansluit. Samen met jou gaan we na hoe je kind optimaal gestimuleerd kan worden. We kijken naar de kansen en mogelijkheden van je kind. 

Adresgegevens
Pootlaan 2
4707 JD Roosendaal
  • Observatie, onderzoek en advies

    Op het Willemijntje werken we in een multidisciplinair team met onder andere pedagogische medewerkers, gedragsdeskundigen, een logopedist, fysiotherapeut en speltherapeut. Ook doen wij observaties en onderzoeken om een gedegen advies op te kunnen stellen. Daarnaast bieden we (individuele) therapieën aan.

  • Samenwerking

    Je wordt natuurlijk bij dit proces betrokken en geïnformeerd over de ontwikkelingen van jouw kind. Tevens staan we in nauw contact met de diverse scholen, zodat we optimaal kunnen ondersteunen bij de vervolgstap. 

  • Heb je interesse in 't Willemijntje

    SDW Startpunt geeft je graag meer informatie. Of maak met hen een afspraak om eerst een kijkje te nemen. De contactgegevens van SDW Startpunt vind je hieronder.

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met één van onze medewerkers

Wij helpen jou graag verder. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.