BSO De Speelrots biedt opvang na schooltijd, op zaterdag en in de schoolvakanties voor kinderen met een autismespectrumstoornis en voor kinderen van het basis en voortgezet speciaal onderwijs of een orthopedagogisch kinderdagcentrum. 

Bij BSO De Speelrots kan jouw kind ontspannen na een dagje school. En plezier maken met andere kinderen. De professionele begeleiders zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer. Zo voelt jouw kind zich prettig. Ook zijn er verschillende leuke activiteiten.

We houden rekening met jouw wensen en de behoeften en mogelijkheden van jouw kind. Samen maken we afspraken over doelen waar we aan werken. Deze doelen hebben betrekking op de zelfstandigheid en ontwikkeling van je kind. Ook bieden we structuur en duidelijkheid. Dat zorgt ervoor dat jouw kind een leuke en ontspannen tijd heeft op de opvang.

Adresgegevens
Gerard ter Borchstraat 51
4703 NL Roosendaal

Openingstijden

Naschoolse opvang: 15.00 - 17.30 uur
Woensdagmiddag: 12.00 - 17.30 uur
Zaterdagopvang: 8.45 - 15.30 uur
Vakantieopvang: 8.45 - 15.30 uur

  • Naschoolse opvang

    Op doordeweekse dagen kan jouw kind bij de Speelrots naar de naschoolse opvang. We bieden een gezellige en ontspannen sfeer waarin jouw kind zich veilig en prettig voelt. Naast leuke activiteiten en hebben we ook een luisterend oor voor wat je kind op school heeft meegemaakt.

  • Zaterdag opvang

    Met opvang op zaterdag kunnen we jou in de thuissituatie ontlasten door even de zorg van je kind over te nemen. We ondernemen leuke activiteiten en helpen je kind zijn vrije tijd goed in te vullen.

  • Vakantieopvang

    In de vakanties missen kinderen met een beperking vaak het ritme van school en de omgang met vriendjes. Op onze vakantieopvang kunnen deze kinderen meedoen met leuke activiteiten. We gaan bijvoorbeeld naar de speeltuin of doen een speurtocht.

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met één van onze medewerkers

Wij helpen jou graag verder. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.