Huishoudelijke taken

Heb jij ondersteuning nodig om het huishouden zelfstandig te doen? Zoals bijvoorbeeld stofzuigen, schoonmaken, de was doen of koken? SDW kan je helpen om zulke taken te leren. Of om te plannen wanneer je welke taak doet.

Hulp bij huishoudelijke taken

Huishoudelijke taken kun je leren in een groepswoning of appartement van SDW. Woon je zelfstandig in een huurwoning? Dan kan er begeleiding naar jou toe komen. Je maakt hiervoor een afspraak met SDW. De begeleider helpt jou bijvoorbeeld met je bed opmaken, eten koken en boodschappen doen. Maar ook soms met de post, de administratie of met contact met organisaties als dat nodig is.

Leren om zelfstandiger te worden

SDW heeft locaties waar jongeren kunnen leren zelfstandiger te worden. Zodat je daarna op jezelf kunt wonen. Of in een groepswoning, appartement of studio van SDW. Je leert op deze locaties huishoudelijke taken zoals koken, schoonmaken en de was doen. Maar ook andere dingen die te maken hebben met zelfstandig worden. Zoals de administratie doen, de post bijhouden en omgaan met geld. Op deze locaties kun je leren zelfstandiger te worden:

Liever iemand persoonlijk spreken?
Kom in contact met één van onze medewerkers

Wij helpen jou graag verder. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.