Ervaringsdeskundigen van Bureau MET!

Bij Bureau MET! zitten ervaringsdeskundigen. Zij hebben zelf een beperking of kennen iemand die dit heeft. Zij vertellen over hun ervaring met de zorg van SDW. Maar ook hoe het is om te leven met een beperking. Of met iemand die een beperking heeft. 

Heb je een vraag voor een ervaringsdeskundige? Of wil je dat een ervaringsdeskundige zijn of haar verhaal in een presentatie toelicht? Dan kun je terecht bij Bureau MET!. ‘MET’ betekent Mijn Ervaring Telt. Vraag de hulp van MET! aan.

 Volg MET! op Facebook

Wil jij anderen helpen?

Jij kunt ook mensen helpen als ervaringsdeskundige. Weet jij hoe het is om te leven met een beperking? Of met iemand met een beperking? Heb je ervaring met de ondersteuning van SDW? Meld je dan aan.
 

Leren je ervaringen in te zetten om anderen te helpen

Wil jij leren welke ervaringen voor jou belangrijk zijn en om deze te delen met anderen? Dan is de opleiding ‘Ik deel mijn ervaring’ misschien iets voor jou. Deze opleiding tot ervaringsdeskundige bij Fontys is bedoeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking. Op dit moment zijn er geen plekken vrij. Lees meer over deze opleiding of laat weten dat je interesse hebt.

SDW biedt zelf ook een training waarin je leert om voor jezelf op te komen en je talenten te ontwikkelen: 'Naar de top'. Lees meer over de training 'Naar de top'.

Suus maakt kennis met: Agnes Dircken

Maak kennis met MET!

Contact met Bureau MET!

Contact met Bureau MET!

SDW kantoor
Bovendonk 9
4707 ZH Roosendaal

E-mail: info@mijnervaringtelt.nl
Telefoon: 088-259 7680

Bureau MET! is bereikbaar op maandagochtend en donderdagochtend van 09.30 - 13.30 uur.

Ben je benieuwd wat MET! allemaal doet? Volg ons op Facebook!