Opleiding tot ervaringsdeskundige

Voor mensen met een licht verstandelijke beperking

Wil jij leren welke ervaringen voor jou belangrijk zijn en om deze te delen met anderen? Dan is de opleiding ‘Ik deel mijn ervaring met anderen’ misschien iets voor jou. Deze opleiding tot ervaringsdeskundige is bedoeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking. De opleiding volg je aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. 

SDW betaalt jaarlijks de opleiding voor 2 cliënten. Heb je interesse? Kom naar de informatieavond op 29 april 2021. De informatieavond duurt van 19.00 tot 20.30 uur en vindt plaats op het SDW kantoor aan Bovendonk 9 in Roosendaal. Aanmelden voor deze avond doe je door een e-mail te sturen naar info@mijnervaringtelt.nl.

Wil je aanmelden voor de opleiding? Meld je dan aan via het formulier onder aan de pagina. We nemen na je aanmelding contact met je op.

Als je voldoet aan de verwachtingen van de opleiding nodigen we je uit voor een gesprek bij SDW. Dit gesprek vindt plaats op donderdag op 20 mei 2021 (overdag). Als je een geschikte kandidaat bent, heb je op 2 of 3 juni 2021 een gesprek op bij Fontys Hogeschool in Eindhoven. Vind Fontys je ook een geschikte kandidaat, dan mag je op 9 september 2021 starten met de opleiding. 

Veelgestelde vragen

Aanmelden opleiding 'Ik deel mijn ervaring'

Contactgegevens
Wie ben jij?
Wie ondersteunt jou?
Goedkeuring
Privacy
Vragen over opleiding ervaringsdeskundige

Vragen over opleiding ervaringsdeskundige

Heb je vragen over het aanmelden voor de opleiding 'Ik deel mijn ervaring'? Dan kun je contact opnemen met Ramon van Amerongen. Meer informatie over het zijn van ervaringsdeskundige bij SDW en het werken voor MET! lees je op www.mijnervaringtelt.nl