Opleiding tot ervaringsdeskundige

Voor mensen met een licht verstandelijke beperking

Wil jij leren welke ervaringen voor jou belangrijk zijn en om deze te delen met anderen? Dan is de opleiding ‘Ik deel mijn ervaring met anderen’ misschien iets voor jou. Deze opleiding tot ervaringsdeskundige is bedoeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking. De opleiding volg je aan Fontys Hogeschool in Tilburg. 

SDW betaalt jaarlijks de opleiding voor 2 cliënten. Vooraf organiseren we een informatieavond. Voor de opleiding die start in februari 2023 kon je je tot 9 mei (2022) aanmelden. Heb je interesse voor de opleiding die in september 2023 start? Stuur een e-mail naar info@mijnervaringtelt.nl en we houden je op de hoogte wanneer de volgende informatiebijeenkomst is.

Welke stappen moet je volgen om aan de opleiding te kunnen beginnen?

Na de informatiebijeenkomst in het voorjaar moet je je aanmelden via het formulier op deze pagina. Als je voldoet aan de verwachtingen van de opleiding nodigen we je uit voor een gesprek bij SDW. Na die gesprekken kiezen we maximaal 2 cliënten die van SDW de opleiding mogen volgen. Je moet dan nog wel eerst op gesprek bij Fontys. Vindt Fontys je ook een geschikte kandidaat, dan mag je in september 2023 starten met de opleiding. 

Veelgestelde vragen

Aanmelden opleiding 'Ik deel mijn ervaring'

Contactgegevens
Wie ben jij?
Wie ondersteunt jou?
Goedkeuring
Privacy